LIKE PAGE UTK FREE GIFT MENARIK

STUDENT PART TIME DENGAN SHAKLEE

Salam..bagi student yang ingin cari duit lebih.. bole try buat shaklee ni...Shaklee ni adalah brand utk makanan kesihatan..Yang paling best.. Shaklee ni ade set student..yang mana membantu dari segi kesihatan dan kecerdasan minda.. Jadi student actually bukan perkara yang mudah..sebab saya tau korang perlukan masa yang berkualiti untuk mentelaah segala subject yang korang ambik..lgi nak buat assignment..kadang2 perlu berjaga malam..Insha Allah Set Student Shaklee dapat membantu..ruangan ni saya nak cerita pasal part time shaklee...modal RM65 je..tu pon register sebagai ahli..seumur hidup..korang nak berapa dari shaklee??? shaklee bole bagi..korang sendiri yg mencorakkan kreativiti tuk buat biz ni..konsep biz shaklee ni mmg senang..selama 1/2 taun dlm biz ni saya xpenah paksa2 orang beli n cari ahli nak msuk bawah kite..dengan hanya sharing kebaikan dan manfaat di alam maya saya berjaya kembangkan biz dibawah saya sekarang..ape yang penting pilihan itu di tangan anda utk mencorakkan bisnes anda..Apa benefit buat bisnes Shaklee? jom tgk gambar kat bawah ni...

Shaklee 3C  ( cash+car+convention)






Ganjaran tunai...yg ni dapat setiap bulan..ada bonus peribadi, bonus jd leader,bonus Coordinator... (berapa byk yg dpt setiap bulan bergantung total point... Jadi takde istilah duduk goyang kaki , takde istilah org bwh keje utk org atas. Di sini.. setiap sen yg anda dapat adalah berdasarkan usaha anda..... dan yg paling best ia akan berubah setiap bulan.. Jika anda konsisten .ia akan berubah dari 2 angka ke 3 angka ke 4 angka ke 5 angka..... bagaimana dgn 6 angka? InsyaAllah...anda juga bole dapat income tanpa anda jangka!!!!
Ganjaran kereta (ni bukan dpt kereta sebiji dua..tapi dlm bentuk cash setiap bulan dan yg menariknya angkanya tak fix setiap bulan.. tapi ia 'membesar' setiap bulan..)...
Ganjaran insentif travelling.... (ni local dan overseas trip..bergantung dgn point kelayakan anda)..

Selepas genap 1 tahun join Shaklee, Alhamdulillah..Saya dah merasai sebahagian daripadanya...yang penting ade kesungguhan..paling best buat Shaklee..sepertimana yg saya dah cerita tadi xperlu nak bertungkus lumus cari orang register bawah kite..mereka sendiri akan datang cari kite..camne?? ade caranya..dan Shaklee bukan MLM biasa ...Shaklee seyesly tak ade nak bebankan otak,fizikal dan minda korang..lgi memenangkan ade la...Cuma persoalan disini.. anda mampu atau tidak..yang tu kena tanya diri sendiri..Rezeki xkan datang bergolek tanpa usaha..Cume shaklee tidak perlukan modal puluhan ribu..dengan hanya RM65 anda akan dapat pulangan berganda tanpa pikir nak gnti balik duit modal jika buat pinjaman ...Yang pling best impian menjadi suri rumah sepenuh masa dan mempunyai pendapatan telah terlaksana dengan biz shaklee yang saya buat ni.. jdi surirumah yg ade income tau...so suami xde la pening kepala pasal mne nak korek duit time2 emergency dan memerlukan bantuan...konsep saya adalah xmahu duduk di tahap "COMFORT ZONE"...kerana bagi saya "COMFORT ZONE" adalah tahap paling bahaya...Shaklee sangat lah mudah kerana saya sentiasa akan jadikannya menjadi mudah dengan usaha kite...1st step menjadi surirumah yang ade income dah tercapai..next step nak tlong orang ramai kat luar sane merasai ape yang saya rasa..nak bawak mak,ayah dan mak mertua g mekah secepat yang mungkin..orang lain boleh, saya boleh anda juge bole..korang nak lgi jelas ape kebaikan dan keistimewaan menjadi ahli shaklee ??? jom terus je pm#text#w.apps 0123549909 (mila)..yang pasti saya akan guide anda jika anda betul2 mahukan perubahan dalam meningkatkan taraf hidup..

Saya pasti anda sebagai student sure bole buat..especially korang memang celik IT..saya yg dulu bute IT pon bole buat..apatah lagi korang yang memang advance bab IT..

ape yang pasti impian akan jadi kenyataan jika anda ade usaha...good luck u olls...














SET STUDENT





















Dapatkan harga istimewa produk shaklee & konsultasi percuma sekiranya membuat pembelian dari saya.

Shaklee Independent Distributor
Mobile : +60123549909
Contact : Mila
Id : 910306
email : ibuddd2012@gmail.com

Click link dibawah utk terus ke Facebook dan mengetahui promosi terkini dan harga istimewa dari saya...



FB : https://www.facebook.com/aimila.yusof
FB Page : https://www.facebook.com/VitaHealthShopSharingIsCaring?ref=hl
Ingin menjana pendapatan dengan shaaklee??? click link dibawah untuk maklumat lanjut
http://ibuddd2010.blogspot.com/2013/06/mlm-shaklee.html


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

Post a Comment